23948sdkhjf

energyPRO kursus med fokus på seneste ændringer i rammevilkårene for fjernvarmeværkerne

I alt DKK 7.227 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
25. marts 2019

26. marts 2019

Kom på kursus i energyPRO og bliv klogere på konsekvenserne af de seneste ændringer af rammevilkårerne for fjernvarmeværkerne og hør om de nye funktionaliteter i den netop frigivne energyPRO 4.6. 

Med grundbeløbets ophør og udsigten til at kraftvarmekravet og brændselsbindingen til naturgas ophæves i de mindre fjernvarmeområder, er der på dette kursus fokus på hvordan de nye rammevilkår påvirker fjernvarmeværkernes fremtid og hvilke nye muligheder de byder på. På kurset bliver du desuden introduceret til de nye funktionaliteter som energyPRO 4.6 byder på – herunder en forbedret varmepumpe model og en ny hurtig overslagsberegning på COMPARE projekter.

På kurset lærer du bl.a. at modellere forskellige energianlæg, optille driftsbudgetter samt at udføre detaljerede tekniske/økonomiske analyser. Herudover lærer du at opstille og sammenligne forskellige scenarier med COMPARE modulet.

Blandt de nye faciliteter i energyPRO kan nævnes:

energyPRO er nu 64-bit program, hvilket giver mulighed for udnyttelse af mere hukommelse
Hurtig overslagsberegning af økonomiske nøgletal for flerårig COMPARE beregning
Forbedring af varmepumpe model
Cycle counter i batteri model

Første kursusdag vil være tilpasset nye brugere af energyPRO eller brugere som gerne vil have en opfriskning af de grundlæggende funktionaliteter. Her vil du få en grundig introduktion til programmet, hvor du bl.a. lærer at opstille et driftsbudget for et fjernvarmeværk og hvordan en investering i et solvarmeanlæg påvirker det årlige driftsresultat.

Dag 2 er for den øvede energyPRO bruger og dig, der har været med på dag 1. Her lærer du at modellere en varmepumpe og udføre detaljerede investeringsanalyser med FINANCE og COMPARE modulerne. Herudover får du en gennemgang af INTERFACE modulet, som gør det muligt at udføre automatisk gentagne beregninger til f.eks. følsomhedsanalyser. Afslutningsvist gives en demonstration af hvordan batterier kan indgå i optimeringen af fx vindmøllers deltagelse på spotmarkedet.

Når kurset er gennemført, kan du bl.a. anvende energyPRO til at:

Udføre investeringsanalyser af forskellige energiprojekter
Opstille et driftsbudget for et fj ernvarmeværk
Gennemse, analysere og optimere værkets drift

 

Vel mødt til nogle spændende kursusdage.

 

Undervisningsadresse

EMD International A/S
Niels Jernes Vej 10 (NOVI)
9220 Aalborg ØKontaktinformation
EMD International A/S
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Danmark

Mette Søvsø
Telefon: +45 96354432


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.185