Sikkerhedsreceptionist

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
6. november 2018

7. november 2018
Sikkerhedsreceptionist Skolefagkode: 47141
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1397,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1397,00 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod vagter beskæftiget i reception.

Formål:
Deltageren kan professionelt imødekomme gæsters forventninger til service og oplevelser på baggrund af en forståelse for gæsters ønsker samt virksomhedens krav og behov. Desuden kan deltageren observere usædvanlige/mistænkelige personer, genstande og hændelser og kan udføre opgaver i forbindelse med personskader, ulykker, brand mv.

Indhold:
Deltageren kan professionelt imødekomme gæsters forventninger til service og oplevelser på baggrund af en forståelse for gæsters ønsker samt virksomhedens krav og behov. Desuden kan deltageren observere usædvanlige/mistænkelige personer, genstande og hændelser.Deltageren kan udføre professionel post-, telefon- og mailbetjening med fokus på kommunikation og sikkerhed herunder håndtering af eventuelle trusler og observans ift. usædvanlige telefonopkald og andre trusselsbilleder.Deltageren kan anvende generelle sikkerhedsprocedurer og kan udføre nødkaldsprocedurer, kommunikation med kontrolcentral, kommunikation med myndigheder mv.Deltageren har viden om evakueringsplaner og sikkerhedsreceptionens rolle og kan udføre opgaver i forbindelse med personskader, ulykker, brand mv.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Århus NKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.407