23948sdkhjf

Tekn. dok: komplekse samlingskonstruktioner

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
19. juni 2019

21. juni 2019
Tekn. dok: Komplekse samlingskonstruktioner Skolefagkode: 48061
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 1741,45 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1741,45 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som har eller søger beskæftigelse som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Formål:
På kurset lærer du at konstruere større komplekse samlingskonstruktioner, optimere konstruktionsarbejdet og vurdere, hvilket konstruktionsprincip der til en større konstruktion vil være den mest hensigtsmæssige at benytte samt anvende værktøjerne til opbygning og redigering. Du lærer også at udarbejde den endelige tekniske produktdokumentation for konstruktionerne.

Indhold:
Deltageren kan i et relevant 3D Cad program, fra idéfasen til design og konstruktion af en større kompleks samlingskonstruktion, optimere konstruktionsarbejdet ved anvendelse af konstruktionens skitse- og idégrundlag. Endvidere kan deltageren vurdere og bestemme, hvilket konstruktionsprincip der til en given samlingskonstruktion er den mest hensigtsmæssige og optimale at benytte. Deltageren kan anvende de værktøjer til design, opbygning og redigering af den endelige konstruktion, som er til rådighed i 3D Cad programmet.Deltageren kan udarbejde den endelige tekniske produktdokumentation for de udarbejdede samlingskonstruktioner.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Århus NKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.308