23948sdkhjf

Konference - Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
22. november 2018

22. november 2018

Udvikling og byggeri af boliger for unge er i rivende vækst og det høje aktivitetsniveau vil fortsætte i de kommende år som følge af den kraftige tilstrømning af de unge til de store uddannelsescentre og den massive mangel på studieboliger. I hele Danmark skal der bygges ungdomsboliger for i alt 37 milliarder kr. frem til 2025.

Alene i København peger prognoser på en tilstrømning af unge mellem 18 og 29 år i størrelseordenen 33.000 frem til 2025, og både København og de andre store byer arbejder nu med målrettet indsats for at øge og fastholde det høje byggetakter i de kommende år. Derfor har den nye kommuneplan i København øget muligheden for etablering af nye ungdomsboliger fra 3.000 til 6.000 over de næste 10 år.

Samtidigt stiller de unge i dag helt andre krav til deres bolig, end tilfældet har været tidligere. Derfor er det nødvendigt at bygge nye- og modernisere eksisterende boliger, så de bedre svarer til målgruppens forventninger.

Ungdomsboliger bygges af både de almene boligselskaber og private udviklere.

Ungdomsboliger er i den sidste tid blevet et investeringsobjekt for institutionelle investorer - flere spektakulære investeringer har fundet sted i den sidste tid og pensionskasserne har også bundet an med udvikling af nye ungdomsboligprojekter.

Undervisningsadresse

Scandic Sluseholmen
Molestien 11
2450 København SV

Send til en kollega

0.44