Hvordan giver digitaliseringen bedre kvalitet?

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Middelfart Kommune
Periode(r)
10. september 2018

10. september 2018

Ny survey peger på, at de vigtigste udbytter ved BIM fås i form af færre fejl og højere kvalitet. Du får et effektivt indblik i, hvordan du med BIM kan hente lette gevinster ifm. kvalitetssikring og kvalitetskontrol.

Indhold 
Kvalitetssikring (KS) og kvalitetskontroller (KK) har aldrig været nemt, især ikke i den analoge traditionelle projekteringsverden.

Principielt er der ikke nogen forskel på den KS+KK der tidligere udførtes i analoge/digitale projekter og den der udføres i nutidens BIM projekter - der skal reelt udføres nøjagtig det samme KS arbejde og det samme KK arbejde.

Men i praksis er der store forskelle - værktøjerne i digital KK er utrolig meget bedre end værktøjerne var i analog KK, og derfor kan der gennemføres en meget mere rationel KK i nutidens (og fremtidens) BIM projekter. Vi sparer således megen tid i en digital KK i forhold til en analog KK.

KS & KK har gennem tiderne været et spørgsmål om at finde fejl og mangler ved projektet, samt uoverensstemmelser mellem projektdelene.

Det er det fortsat, AB reformen giver rådgiverne et øget ansvar for de mangler, der evt. kan være i et projekt, så det har aldrig været mere aktuelt at gennem-føre et optimalt KK, end nu.

Der skal findes kollisioner, konflikter og manglende konsistens i det projekt man udarbejder, ellers kan det blive dyrt for de der må tage skylden for fejl, mangler og uoverensstemmelser.

Alt dette forsøger vi på dette korte morgenseminar at give dig et overblik over, så du kan gå i gang med at udnytte mulighederne.

Undervisningsadresse

HUSET
Hindsgavl Alle 2
5500 MiddelfartKontaktinformation
Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark

Dorte Persson
Telefon: +45 70120600
Fax: +45 70120800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.345