23948sdkhjf

A-Certifikat Aalborg

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
18. november 2019

9. december 2019

A-Certifikat kursus

Varighed 16 dage

Kursus indhold               
Du kan i henhold til Gasreglementet og fabrikantanvisninger, opstarte og indregulere nye varmeproducerende kedelanlæg og andre gasforbrugende apparater under 135 kW, der ligger inden for Gasreglementet¿s krav til A-certifikat. Herudover kan du i henhold til Gasreglementet og fabrikantanvisninger, udføre eftersyn, fejlfinding og fejlretning på varmeproducerende kedelanlæg og andre gasforbrugende apparater under 135 kW, der ligger inden for Gasreglementet¿s krav til A-certifikat. Du skal selvstændigt kunne foretage de forskellige arbejdsopgaver.

Kurset bliver gennemført via AMU-mål:
42034, Opstart af varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
42037, Indregulering af varmeproducerende gasfyrede kedel
42039, Service og eftersyn på varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
42040, Fejlfinding og -retning af varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
42041, Certificering indenfor Gasområdet under 135 KW

Målgruppe:
Uddannelsen er for personer med kvalifikationer svarende til erhvervsuddannelse inden for vvs eller nært beslægtede uddannelses områder, og som har eller ønsker beskæftigelse med opgaver inden for det gastekniske område.
Specielle adgangskrav
Personer der udfører autorisationskrævende arbejde skal, jf. Bekendtgørelse fra Danmarks Gasmateriel Prøvning nr. 1397, have faglige kvalifikationer svarende til erhvervsuddannelse inden for vvs-området, eller en anden faglig uddannelse anerkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning.
Adgang til uddannelsen forudsætter derfor en faglig uddannelse inden for vvs-området eller en tilsvarende faglig uddannelse anerkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning

Certifikat:
Indehaveren af A-certifikatet kan, jf. bestemmelserne om gyldighedsområde og ansvarsområde i Gasreglementets afsnit A, udføre opgaver vedrørende indregulering og service af gennem-strømningsvandvarmere, kombivand-varmere, centralgasvandvarmere, forrådsvandvarmere, gaskedler og gas-blæseluftbrændere.

Pris for certifikat.
Tilllægspris kr. 1.312,50 for certificering og certifikat.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 AalborgKontaktinformation
TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Danmark

Berit Godsk Jensen
Telefon: +45 7250 5244


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.187