23948sdkhjf

Gratis konference om rammebetingelser for varmepumper og smart grid

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Vil du være med til at sætte fokus på rammebetingelser for varmepumper og smart grid?
Deltag i gratis konference på Teknologisk Institut den 15. juni 2016.


Effektive rammebetingelser er en forudsætning for udbredelsen af varmepumper og udviklingen af smart grid koncepter i Danmark. Rammebetingelserne skal bl.a. støtte de forskellige aktører til en bedre udnyttelse af et fleksibelt elnet og skabe det økonomiske grundlag, som sikrer, at aktørerne udbreder de teknologier mv. som er nødvendige.

I løbet af dagen får du bl.a. mulighed for at høre Dansk Energi fortælle om afgiftssystemet, og hvordan det er en barriere for udbredelsen af varmepumper samt høre Dansk Fjernvarme fortælle om rammebetingelser og prioriteringer i forhold til udnyttelse af varmepumper i varmesektoren. Energinet.dk byder ind med deres strategi for inddragelse af elforbruget i fremtidens smart energisystem. Du præsenteres også for forskellige cases fra virksomheder, som tilbyder varmepumpeløsninger på nye måder - kom og mød BestGreen, Solar, Energy Services og OK Energi.

Konferencen, som afholdes den 15. juni 2016 på Teknologisk Institut i Aarhus, sætter særligt fokus på de rammebetingelser, som er gældende for varmepumper samt strategier og roadmaps på forsknings- og udviklingsområdet.

Se programmet for konferencen og tilmeld dig gratis allerede nu (der er et begrænset antal pladser):
www.teknologisk.dk/kurser/k27559

Konferencen afvikles som et led i ForskVE projektet ”HPCOM”, som drejer sig om varmepumper og smart grid. Du kan læse meget mere om projektet på www.hpcom.dk.

I løbet af dagen får du bl.a. mulighed for at høre Dansk Energi fortælle om afgiftssystemet, og hvordan det er en barriere for udbredelsen af varmepumper samt høre indlægget fra Energinet.dk om deres strategi for inddragelse af elforbruget i fremtidens smart energisystem. Du præsenteres også for forskellige cases fra virksomheder, som tilbyder varmepumpeløsninger på nye måder.

HPCOM projektet, som består af Insero Energy, Neogrid Technologies, Eurisco og Intelligent Energistyring a.m.b.a. samt Teknologisk Institut, har netop udført forskellige laboratorie- og fieldtest af varmepumper med fokus på smart grid. Du får indblik i resultaterne fra disse test samt den strategi og roadmap, som er udarbejdet i forbindelse med projektet. Dette kan du også læse meget mere om på projektets hjemmeside.

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C

Send til en kollega

0.22