23948sdkhjf

SMED og OEE - Omstilling under 10 min

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Formålet med SMED-metoden er at reducere omstillingstider på maskiner og anlæg, derefter kan man reducere seriestørrelser med det slutresultat at minimere produktionstiden for de enkelte produkter, samt effektivisere produktionen.

SMED er en forkortelse for Single Minute Exchange of Die, hvilket vil sige at omstillingstider på en maskine skal holdes inden for et-cifret antal minutter. For at lykkes med SMED kræver det en høj involvering og engagement hos de involverede medarbejdere/operatører.

Undervisningen er dynamisk, hvor der er fokus på at kombinere teori og kursisternes praksis, så den enkelte kursist får størst mulig udbytte af kursusforløbet.

Målgruppe
Kurset henvender sig til maskinoperatører og andre medarbejdere og ledere som arbejder med produktionsledelse. Derudover kræves ingen andre forudsætninger for deltagelse på kurset.

Indhold
På SMED kurset kommer vi i dybden med SMED-metoden, hvor vi bl.a. også kommer til at løse opgaver, så du er i stand til at gå i gang med SMED projekter når du vender tilbage til din virksomhed. Vi kommer bl.a. igennem følgende hovedpunkter:

- Introduktion til SMED – baggrund og metoden
- Udførelse af SMED projekter – flaskehalse, involvering, og forankring
- Træning i SMED – opgavearbejde
- SMED og kobling til OEE

I slutningen af kurset kommer vi omkring OEE (Overall Equipment Efficiency) og hvordan tilhørende metode og systemer kan integreres i SMED projekter. AN Group A/S har stort erfaring i at udvikle og implementere OEE-systemer kombineret med SMED tilgangen. I gennem kurset vil der løbende blive inddraget praktiske eksempler.

Inkluderet
SMED kursusmateriale
Kursuscertifikat

Datoer
KBH: 2-3 nov.
Århus: 9-10 nov.
KBH: 1-2 nov.
Århus: 7-8 dec.

Undervisningen vil foregå fra kl. 9.00 – 16.00

Underviser
Andreas Slavensky

Sprog
Åbne kurser: Dansk
Virksomhedskurser: Dansk eller Engelsk

For mere info og tilmelding
Kontakt:
Director Operational Excellence
Andreas Slavensky
Tlf.: 26341030
Mail: asl@angroup.dk
Kontaktinformation
AN Group A/S
Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark

Ole Okkels
Telefon: +45 48251000
Fax: +45 48254640


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.168