23948sdkhjf

Tilgængelighed - skilte for blinde og svagtseende

Tilbydes
Udløber
13. oktober 2030

Hos DanSign ser vi det som een af vores fornemmeste opgaver at påvirke bl.a. kommuner, hospitaler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder til at forøge tilgængeligheden i deres bygninger.

Vi har, som borgere i dette samfund, pligt til at sørge for, at ALLE kan bevæge sig uhindret rundt, og ikke bare dem, som tilfældigvis er normalt fungerende.

Vi mener, at vores handicappede borgere skal have mulighed for at komme på rådhuset, hospitalet eller i skole på lige vilkår med andre. Derfor har DanSign specialiseret sig på netop tilgængelighedsområdet.

Vi fungerer som rådgivere på området for bl.a. handicaporganisationer og kommuner og har implementeret store tilgængelighedsprojekter på trafik terminaler, hospitaler, Handicaporganisationernes Hus og på Instituttet for Blinde og Svagtseende. Projekterne indholder både skiltning med Taktiler og Braille, ledelinjer i gulv samt oversigtskort med lyd osv.

DanSign har gennem årene udviklet en specialistviden på tilgængelighedsområdet, som er unikt i Danmark. Vores tilgængelighedskonsulenter står klar til at hjælpe dig videre med at gøre din bygning mere handicaptilgængelig.
Udbyder
Dansign A/S - wayfinding & skilteløsninger

Dansign A/S - wayfinding & skilteløsninger
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre
Danmark

Mikael Vennegaard Mielke
Telefon: +45 44840330


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172