23948sdkhjf

Tyndplade

Tilbydes
Udløber
11. juni 2021

KT Stålindustri har et omfattende produktionsprogram og vi håndterer alle opgaver indenfor højteknologisk pladebearbejdning til alle brancher i den danske industri.
Vores medarbejdere og den nyeste teknologi giver vores kunder de bedste muligheder i alle produktionsfaser lige fra udvikling og fremstilling af prototyper til serieproduktion og totalleverancer inklusiv overfladebearbejdning.

Solidworks

Vores nyeste teknologi – Solidworks – giver vores kunder en eksklusiv mulighed i produktionsforberedelsen. Via 3D tegninger af det nye emne, forberedes produktionen og alle dimensioner kontrolleres i én produktionsgang. Derved opnår kunden store fordele i forberedelsen og produktionen af prototyper reduceres betydeligt med store økonomiske gevinster til følge.

Moderne maskinpark
Vores meget moderne maskinpark samt dygtige og stabile medarbejdere har givet os en meget bred og stabil kundekreds. Vi producerer med de nyeste teknikker og i alle former for metaller. Du kan læse mere om vores store laserskærer og de andre maskiner i afsnittet Maskinpark.

Tyndpladeafdelingen
Afdelingen ledes af Kennet Valentiner og den har to salgs-og produktionsteknikkere ansat – Birger Sloth og Søren Mangor. Alle har en meget stor erfaring indenfor tyndpladebearbejdning, og de er klar til at give dig en professionel rådgivning omkring produktionen af dit produkt.
Udbyder
KT Stålindustri A/S
Stationsvej 9-11
3550 Slangerup
Danmark

Birger Sloth
Telefon: +45 21290969


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.171