23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Energimærkning af nye bygninger 

Udløber
2. november 2028

CB Group har arbejdet med dokumentation af energiforbrug og lokalisering af energioptimeringspotentiale på en lang række af ejendomme og etagebyggeri siden 2009, bl.a. igennem energimærkning. 
Som en af de førende virksomheder indenfor energimærkning, er vi naturligvis certificeret i energimærkning iht. ISO9001, og arbejder i alle vores daglige rutiner efter vores ISO9001-kvalitetsstyringssystem. 
 
I henhold til lovgivningen fra Energistyrelsen, skal alle bygninger over 60 m² godkendes ved opførslen igennem et energimærke. Energimærker fungerer som en samlet godkendelse af overholdelse af kravene i Bygningsreglementet, og i processen skal vi derfor også forholde os til f.eks. indreguleringer, og funktionsafprøvninger. 
Energimærkning af nybyggeri er derfor mere en kontrolopgave, end det er en rådgivningsopgave, som det er tilfældet med energimærkning af eksisterende bygninger. 
 
Et energimærke er gyldigt i 10 år fra udstedelsen, og de første 10 af ar bygningens levetid skal der derfor ikke foretages opdateringer af bygningens energimærke. Hvis bygningen renoveres, vil dette dog gøre energimærket ugyldigt, og udløse krav om opdatering af energimærket. 
 
Bygherre har ansvaret for, at der udarbejdes et energimærke. Typisk ser vi dog at opgaven med at levere energimærket, ligger hos totalentreprenøren i forbindelse med opførelsen. 
 
Energistyrelsen fører tilsyn med de indberettede energimærker, og derfor lægger CB Group en ære i at udarbejde de bedst mulige energimærker. 
Når CB Group står for udarbejdelse af et energimærke for et nybyggeri gennemgås alt derfor nøje, for at sikre at rapporten leveres med den korrekte konklusion. 
 
Vil du vide mere? 
Du kan læse mere om energimærkning på https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/energimarkning-af-ejendom/ og du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt gerne Kasper Rudolfsen, som er ansvarlig på dette område. 
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere/ 

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.078