23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Trykprøvning af nye bygninger

Udløber
1. december 2027

Hos CB Group har vi masser af erfaring og udstyr, når det handler om trykprøvning, eller det som også hedder, en blowerdoor test. Vi har arbejdet med dokumentation af tæthed siden 2009 - både i Danmark og i udlandet.

Kravene til lufttætheden i nybyggeri, opført efter den 1. april 2006, findes i Bygningsreglementet. Lufttætheden indgår også i beregningen af bygningens energiramme (og dermed også i Energimærket), og det dokumenteres med en ”blowerdoor”, som er en ventilator, der påfører bygningen hhv. over- og undertryk. Vi fremsender resultatet af målingerne, som dokumentation for vores arbejde.

Som en af de førende virksomheder indenfor trykprøvning er vi naturligvis certificeret i trykprøvning iht. ISO9001, og arbejder i alle vores daglige rutiner efter vores ISO9001-kvalitetsstyringssystem.

Den computerstyrede blæser/ventilator måler trykforskellen mellem indvendig og udvendig, og måler på den måde den samlede tæthed i bygningen.
Hvis bygningen ikke overholder tæthedskravet, lokaliserer og dokumenterer vi eventuelle utætheder ved hjælp af røgsporing eller termografi.

Ønskes dokumentation og den rigtige pris på en trykprøvning, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. I mellemtiden kan der hentes en tjekliste for tryg trykprøvning på www.trykprøvning.dk
Med den bliver du klædt rigtigt på, og har de bedste forudsætninger for at bygningens tæthed godkendes første gang.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt gerne Kasper Rudolfsen, som er ansvarlig på dette område.
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere/

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.062