23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Byggeriets bureau og betroede sparringspartner

Udløber
16. oktober 2026

Hos Grønbech PR og kommunikation er vi specialiserede i at gøre byggeriets specialistvirksomheder, ejerledere og SMV'er synlige og succesfulde ved at bruge PR og storytelling som en markedsføringsstrategi. 

Vi fortæller virksomhedernes gode historier om deres produkter, services, resultater, mennesker og mærkesager og sørger for, at historierne når ud til relevante medier samt bliver delt på hjemmesider, sociale medier, i nyhedsbreve, YouTube-videoer, markedsføringsmaterialer, events og kampagner.

Vi har mere end 30 års erfaring som presserådgivere og journalister for virksomheder i byggeriets værdikæde, og siden begyndelsen af 2021 har Byggeriets Pressebureau også været en del af Grønbech. Vi arbejder for byggeriets uddannelser og organisationer, arkitekter, ingeniører, bygherrerådgivere samt entreprenør- og håndværksfirmaer.

Vi har et omfattende netværk, der ud over at omfatte en bred vifte af virksomheder og organisationer i byggeriets værdikæde også dækker alle relevante bolig- og byggemedier. Derudover har vi et løbende samarbejde med en bred kreds af førende specialister og rådgivere inden for områder som grafisk kommunikation, magasiner, hjemmesider og sociale medier.

 

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 39A Nord
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.079