23948sdkhjf

Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed

Tilbydes
Udløber
28. juni 2023

Det er vigtigt, at fødevarer er sunde, smager godt og kan holde sig. En øget holdbarhed er med til at reducere madspild og er et væsentligt middel i kampen mod madspild. Produktkvalitet kan være særligt vigtigt for forbrugerne indenfor nye kategorier som det plantebaserede univers, hvor forbrugerne leder efter kvalitetsprodukter til at supplere deres indtag af kød, men også på mere traditionelle applikationer, hvor forbrugerne er vant til en vis kvalitet.

Vi hjælper fødevareproducenter med at sikre deres produkter en høj fødevarekvalitet. Har din virksomhed brug for produktudvikling, forlængelse af holdbarhed, dokumentation af produktegenskaber eller kvalitetssikring – så kontakt os.

Læs mere her.

Jeg er din kontaktperson
Eva-Marie Lange
Sektionsleder
Fødevareteknologi
+45 72 20 17 14

Send e-mail




Udbyder
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Anne Louise D. Nielsen
Telefon: +45 72202455
Fax: +45 72201019

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172