23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Commissioning med fokus på en bygnings installationer, deres samspil og totaløkonomi.

Udløber
19. juni 2024

Vil du overtage et perfekt fungerende byggeri, der er fejlfrit, energioptimeret og rentabelt i drift?

Hos OJ Rådgivende Ingeniører har vi ekspertise inden for byggefagets forskellige specialer og fagområder, og hos os får du også professionel rådgivning omkring commissioning med fokus på komplekse installationer, deres samspil og totaløkonomi. Vi kan udføre kvalitetsstyrings- og commissioningprocesser fra planlægning og projektering til udførelse, aflevering og ibrugtagning af både små simple eller store og komplekse byggerier. 

En commissioningproces som løber gennem projektering, udførelse og idriftsættelse af en bygning planlægges ud fra bygningens og installationernes kompleksitet og bygherrens behov. Alle kontroltests som foretages som en del af processen er udvalgt ud fra erfaringer fra tidligere relaterede projekter kombineret med krav fra Bygningsreglementet BR18 og gældende standarder for området, men det kan også tilpasses efter bygherrens specifikke ønsker og den konkrete opgave.

Læs meget mere om de fordele som en veludført commissioningproces kan føre med sig og hvilke specifikke ydelser inden for commissioning-området, som vi tilbyder, på vores hjemmeside www.ojas.dk

Kontakt os for mere info på tlf. 75623499.

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32762646

Kontaktperson

SS
Signe Sloth
Projektleder, Marketing og Kommunikation
ssl@ojas.dk

Send til en kollega

0.078