23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Total- og hovedentreprise

Udløber
7. april 2029

Vi elsker at skabe smukke, funktionelle løsninger for virksomheder og private fra det simple til den helt store renovering. Vores fokus er altid bygherrens tilfredshed, og derfor giver det sig selv, at en er en aftale.

 
Det gode (sam)arbejde
Vores erfaring spænder vidt fra banebrydende projekter i den store kaliber til mindre om- eller tilbygninger. Vi river hellere ned og bygger op igen, end vi arbejder med mangelfulde resultater. For vi vil gerne være til at regne med, og vi ved godt, at vores vækst bunder i vores gode anbefalinger. Grundlaget for optimale løsninger er det gode samarbejde og den givtige dialog uafhængig af, om det gælder kontakten med bygherre, arkitekter eller ingeniører. Vi sørger for økonomisk projektering og projektledelse ligesom kvalitetssikring, så der er overblik og transparens fra idé til færdigt projekt.

 Vi sørger blandt andet for:

  • Udarbejdelse af projektmateriale
  • Myndighedsbehandling
  • Kontrahering med underentreprenører
  • Styring og gennemførelse af byggeriet
  • Aflevering af byggeriet – overdragelse af det nøglefærdige byggeri til kunden
     

Fagentreprise
Som en tømrervirksomhed er vi stolte af vores håndværk, der strækker sig fra specialtilpassede løsninger udført på eget værksted til bearbejdning og etablering hos bygherren. Derfor er materialets kvalitet og udtryk centralt. Hos os er ingen udfordring for stor, heller ikke hvis det betyder, at vi skal trække på fagfolk med andre kompetencer. Af samme grund har vi en vifte af dygtige folk med ekspertiser indenfor alle områder, som vi samarbejder med, når deres evner er påkrævet.

 

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25332601
P nummer: 1007571905

Kontaktperson

Christian Emil Thøgersen
Tilbudschef
cet@wolff-svendsen.dk

Send til en kollega

0.094