23948sdkhjf

Netværk for ejerledere

Tilbydes
Udløber
8. oktober 2022

Er du ejerleder i en lille eller mellemstor virksomhed? Har du fokus på forretningsudvikling, strategi og ledelse? Vil du have sparring i forhold til daglige og operationelle opgaver? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI’s netværk for ejerledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab.

Som ejerleder sidder du ofte i en position, hvor der er mange særlige hensyn og behov, som skal overvejes. Mange af udfordringerne er de samme som andre virksomheder, men foruden disse har ejerlederen en meget speciel tilknytning til virksomheden på godt og ondt. Ejerlederen kender virksomheden bedre end nogen andre, men det kan somme tider også gøre det svært at give slip på grebet.

Derfor vil DI skabe mulighed for også at få en gruppe af ligesindede sparringspartnere, som kan være med til at løfte hinanden. Netværket er ikke politisk orienteret men sigter mod forretningsudvikling og strategisk styrkelse.

Netværket er et sted for professionelle relationer, sparring og forretningsudvikling. Netværket skal være et fortroligt forum, hvor der kan drøftes udfordringer med ligesindede på øverste niveau i virksomhederne.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde
I netværksgruppen arbejdes der med aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Medlemmerne i netværket er med til at definere temaer og sætte dagsorden for hvert møde i tæt samarbejde med facilitatoren. Vi tager udgangspunkt i det, som er aktuelt og relevant for medlemmerne, således at både strategiske og operationelle udfordringer kan vendes og diskuteres ud fra ejerledernes erfaringer og strategiske værktøjer.

Eksempler på temaer

  • Generationsskifte (skat, økonomi, personlige værdier, give slip på virksomheden)
  • Bestyrelse (professionel bestyrelse, værdibaseret, kompetencer kontra pris)
  • Rekruttering (udfordringer når andre faglige kompetencer end egne skal ansættes, andre persontyper, engagement i virksomheden, pris m.m.)
  • Virksomhedens udviklingstrin (hvilken ledelsesstruktur, delegering, strategier trin for trin)
  • Digitalisering – fokus på ”can do” og ikke ”nice to do”
  • Miljø og bæredygtighed – fra bundlinje til filantropi
  • Motivation af nøglemedarbejdere
  • Investorer (Hvad kigger de på? Hvordan gør man sig klar?)

Sådan foregår det
Vi mødes fire gange om året, møderne er dagsmøder og foregår på de virksomheder, som er repræsenteret i netværket, et af årets møder vil have en efterfølgende middag. 

Netværksmøderne faciliteres af en kompetent konsulent fra DI. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne.

For at få mest muligt ud af netværket, og skabe et forum for udvikling og sparring, forventer vi åbenhed, engagement og fortrolighed fra deltagerne. Skulle der være særlig forberedelse, vil det aftales fra gang til gang.

Regional opdeling
I Dansk Industri er de faglige netværk regionalt opdelt, således at du har mulighed for at vælge et netværk, der mødes i dit nærområde.

Netværk for ejerledere har mulighed for deltagelse i følgende områder: 

Sjælland
Fyn/Sydjylland

Læs mere på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.297