23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Energioptimering

Udløber
31. december 2023

Vores tekniske indsigt – din besparelse

Vi ved, hvad der skal til for at optimere dine VVS-installationer.

Energioptimering er en naturlig del af pakken, når du har John Jensen VVS A/S som samarbejdspartner.

Vore veluddannede medarbejdere har fagligt fingeren på pulsen, og kan rådgive dig om den nyeste, mest energieffektive teknologi. De kan faktisk slet ikke lade være.

Vi har stor erfaring med energioptimering af VVS-installationer i boligselskaber såvel som i offentlige organisationer og erhvervsvirksomheder. Vi er eksperter i energioptimering af varmecentraler og har stor erfaring med optimering af produktionsanlæg i såvel medicinalbranchen som i fødevarindustrien.

Uanset hvilken type teknisk ansvar du sidder med, kan du stole på, at vi har ekspertisen til at varetage den VVS-tekniske side af sagen.

Optimering kræver indsigt
Når vi arbejder med energioptimering, gælder det samme som med alt andet VVS-arbejde, vi udfører: prisen er konkurrencedygtig, vi overholder aftalerne og kvaliteten er i orden.

Energioptimering udført af John Jensen VVS A/S skal give mening – hele vejen rundt.

Indsatsen skal give værdi i form af økonomiske besparelser, øget komfort, mere effektiv produktion, større forsyningssikkerhed eller hvad der nu er vigtigst i netop din organisation.

Derfor sætter vi os på forhånd grundigt ind i netop din organisations særlige forhold og unikke behov og stiller vores tekniske indsigt til rådighed, så du kan vælge den løsning, der er bedst for netop jer.

John Jensen A/S, VVS Installationer
Rundageren 17
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40272712
P nummer: 1001794103

Send til en kollega

0.14