23948sdkhjf

De bringer vaccinerne ud til hele landet

Tilbydes
Udløber
20. maj 2022

Bornholmske BHS Logistics sørger for, at de indkøbte Covid-19-vacciner når ud til landets fem regioner. Det er en opgave, der kræver timing, præcision, sikkerhed og ikke mindst engagerede og omstillingsparate medarbejdere.
 
”Det er ikke så ofte, man på den måde får lov til at bidrage til en historisk begivenhed.”

Direktør og ejer i BHS Logistics, Morten Studsgaard, lægger ikke skjul på, at afslutningen af 2020 og starten af 2021 har været noget ganske særligt for virksomheden, der er specialiseret inden for transport af pharmaprodukter.

Og selvom virksomhedsejeren havde foretrukket en fortsat afdæmpet tilværelse som pharma-distributør, er det ikke uden en vis stolthed, at Morten Studsgaard siden 26. december sidste år har stået i spidsen for en virksomhed, der kører rundt med den last, der er nøglen til genåbningen af samfundet.
"Det er ikke uvant for os at køre med noget, hvor man så at sige har livet i hænderne, men det her er bare i anden og større målestoksforhold. Og ikke bare med national attention, men også international. Derfor er det selvfølgelig noget særligt", fortæller Morten Studsgaard.

Du kan lære mere

her
Udbyder
ATL - Transportens Arbejdsgivere

ATL - Transportens Arbejdsgivere
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Cecilie Bjørk Thomsen
Telefon: +45 33773614

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.234