23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Økonomistyring

Udløber
1. januar 2025

Et godt overblik over økonomien er vigtigt for undgå budgetoverskridelser og ubehagelige overraskelser. Med automatiske mængdeudtræk undgås dyre fejl i beregningerne og du får i stedet et totaløkonomisk overblik, der løbende opdateres så du kan reagere og økonomien ikke løber af sporet.

Vores erfaringer viser, at fejl i tegninger og mængdeopgørelser udgør de hyppigste årsager til, at budgetterne overskrides i dansk byggeri. Hos Exigo er vi specialister i økonomistyring og vi kan hjælpe med at undgå fejl i projektmaterialet, der ellers fører til ubehagelige overraskelser.

Med software fra Vico Office sammenkobles alle data på projektet så du får et overblik over økonomien på hele projektet. Du kan både følge udviklingen løbende og straks skride ind, hvis en del af projektet overskrider projektet, og du kan samtidig hurtigt se, hvilke konsekvenser forsinkelser og ændringer i projektplanen får for den samlede økonomi.

På den måde er det nemt at have overblik over hele projektet og ro i maven omkring økonomien,

 

Du kan læse mere om økonomistyring på Exigos hjemmeside, exigo.dk, eller kontakte os på +45 53 55 59 05 for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med en sund økonomi på dine projekter.

Exigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369778

Kontaktperson

KE
Kristina Ekkersgaard
ke@exigo.dk

Send til en kollega

0.062