23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Derfor skal du booke håndværker vikarer hos Viktech

Udløber
27. november 2028

Vi udstyrer alle vores faglærte håndværker vikarer med arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og med en værktøjskasse tilpasset den enkelte opgave. I el- og teknikafdelingen er vi specialiserede indenfor undergrupperne elektrikere, VVS’ere, fiberteknikere og COAXteknikere.  

Når du lejer en håndværker vikar hos os, bliver du tilknyttet en af vores faglærte konsulenter. Han kender til dit håndværksfag, overenskomster og regler, og ved hvad der sker i dit lokalområde. De er tæt på vores håndværker vikarer, og kender deres kompetencer, og kan dermed sikre, at vi finder den helt rigtige medarbejder til dine opgaver.

Glade kunder er det bedste udgangspunkt

Det handler for os om, at du som kunde skal føle dig 100 % tryg, når du lejer en teknisk håndværker fra Viktech. Se et par udtalelser fra nogle af vores samarbejdspartnere herunder:

“Jeg har samarbejdet med Viktech i næsten 10 år, og det fungerer godt. Martin (konsulent fra Viktech) er rigtig god til at følge op på projekterne og medarbejderne. På den måde sørger han for, at alt det praktiske fungerer, og at der ikke er nogle problemer”.

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34046603
P nummer: 1017244546

Send til en kollega

0.094