23948sdkhjf

E&P service tilbyder bygningsvedligeholdelse af ejendomme

Tilbydes
Udløber
15. oktober 2021

E&P service er Enemærke & Petersens serviceforretning, som dækker den samlede. Med egne servicehåndværkere og serviceledere styres den planlagt vedligeholdelse sikkert igennem udførelsen under hensyn til brugere, og i tæt dialog med driftspersonale. Der arbejdes typisk i tætte driftspartnerskaber og strategiske samarbejder, og vi dækker hele Danmark med baser i Glostrup, Aarhus og Aalborg.

Hvorfor E&P Service? 
Professionel drift af ejendomme giver mere vedligehold for pengene, dokumentation for de løbende vedligeholdelsestiltag og overblik over ejendommenes tilstand. Dette giver tryghed for driftspersonale og skaber overskud til at fokusere på brugerne af ejendommen og den langsigtede planlægning af vedligeholdelsesaktiviteter, som sikrer værdien af ejendommene.

Rykker ud ved akutte skader
Skulle der forekomme akutte skader, f.eks. i forbindelse med skybrud, er E&P service klar til at rykke ud og kan både stoppe skaden, affugte, sanere og reetablere. Alle discipliner med egne håndværkere. Med over 100 egne håndværkere indenfor tømrer, murer, maler, glarmester og bygningsskader kan E&P service sikre den gode kvalitet hele vejen igennem.

Kontaktpersoner:

Steffen Thorup Povlsen

Afdelingschef - E&P service

22 57 37 75

 

Frank Petersen

Afdelingsleder service og entrepriser - Aarhus

91 37 67 87
Udbyder
Enemærke & Petersen a/s

Enemærke & Petersen a/s
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted
Danmark

Lasse Krøis
Telefon: +45 57617272


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141