23948sdkhjf

Danløft fører et bredt udvalg af løfteåg

Tilbydes
Udløber
22. september 2099

Vores brede udvalg af løfteåg lader dig specialisere dine løft, så du kan spare tid og penge.

Et klassisk bjælke løfteåg kan bruges med mange typer af løfteanordninger, som traverskraner, søjle- og vægsvingkraner samt lastbilkraner og trucks.
Med et løfteåg fordeles vægten ligeligt så godset løftes afbalanceret. Dette er særligt vigtigt for at foretage sikre løft, når man skal løfte og vende store og tunge elementer mange gange i sin arbejdsproces.

Vi fører en bred vifte af løfteåg, både til arbejde, hvor det er den samme type byrde der løftes. Til denne type anbefaler vi løfteåg med faste kroge. Skal i løfte varierende byrder i forskellige størrelser og udformninger, har vi også modeller med justerbare kroge, som passer til denne type løft.

Et løfteåg kan bruges i mange forskellige situationer og sammenhænge, fælles for dem er at de kan bruges i mange forskellige situationer f.eks. ved lav loftshøjde og med vakuumløftere, på denne måde kan de hjælpe til at skåne dine medarbejdere, når der skal flyttes tungt gods på arbejdspladsen.

Vores mange års erfaring med forskellige typer af løft, lader os rådgive dig til præcis den løsning, der vil passe i din virksomhed.  

Så skal du løfte containere, sække, plader, kasser eller lign? Så ring i dag på 73628800 eller skriv på info@danloeft.dk og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe med dit nye løfteåg.
Udbyder
Danløft A/S

Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark

Maj-Brit Sievers Iversen
Telefon: +45 73628800


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.205