23948sdkhjf

Jubilæumspris! Få 50% på rens af partikelfiltre i resten af 2019

Tilbydes
Udløber
31. december 2019

60 år på bagen og stadig branchens førende 

Vi er stolte over, at vi hos BG Diesel kan fejre 60 års jubilæum, og stadig være Danmarks førende dieselværksted. Gennem årene er vi blevet autoriseret i renovering af injektorer og pumper fra store mærker som Bosch, VDO, Denso og Delphi - og det skal selvfølgelig fejres. 

Få 50% rabat på rens af partikelfiltre i resten af 2019

Som en naturlig del af vores services, tilbyder vi også rens af partikelfiltre. Du får den mest effektive, hurtige og skånsomme rens af dit partikelfilter hos os. Vi fjerner op til 97 % af alle affaldsstoffer på partikelfiltre og katalysatorer - og benytter markedets mest miljøvenlige metode, som du kan læse mere om her.

Du kan få alle slags partikelfiltre renset hos os lige fra filtre på biler, busser, lastbiler og entreprenørmaskiner - det gælder selvfølgelig også Euro 6 samt katalysatorer på store køretøjer (SCR). 

Vi giver dig verificerbare resultater

Du får nemlig en trykprøvningstest før og efter rengøringsprocessen - og mulighed for en øjeblikkelig diagnose af filtret samt kontrol af rengøringen, når filtret er klar. 

Så hvad venter du på?

Giv os et kald, og book rensning af dit partikelfilter nu. Vi giver nemlig 50 % rabat til alle erhvervskunder resten af 2019. 

Ring på tlf. 87 41 80 30, eller besøg os på bgsc.dk.
Udbyder
BG Diesel
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark

Jesper Friis
Telefon: +45 87418047


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.194