23948sdkhjf

Aluminium fra Brimas A/

Tilbydes
Udløber
31. august 2021

Brimas A/S

er specialister i bearbejdning af aluminium og har branchens bedste fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Førnævnte har bl.a. gjort det muligt, at tiltrække områdets aller dygtigste rustfaste kleinsmede, der er specialister indenfor bearbejdning af specialopgaver i aluminium, samt aluminiumssvejsning.

Hos Brimas A/S arbejder vi ikke med en funktionsopdelt produktion. Udgangspunktet for en opgave er, at medarbejderen følger produktet fra start til slut. Det stiller store krav til den enkelte medarbejder, men sikrer medarbejderen en alsidig arbejdsdag, samtidig med, at virksomheden får en fleksibel produktion, hvilket kommer kunden til gode.

Professionel rådgivning
Brimas A/S har som tidligere beskrevet en særdeles fleksibel produktion, hvor medarbejderen følger produktet fra start til slut. På samme måde har kunden også en primær kontaktperson på kontoret, der følger produktet og ordren fra forkalkulation og tilbudsfasen til efterkalkulation og fakturering.

Alle personer på kontoret hos Brimas er håndværksmæssig uddannet, hvilket sikrer en optimal dialog mellem kunde og leverandør.
Udbyder
Brimas

Brimas
Satellitvej 10
8700 Horsens
Danmark

Kim Due Jacobsen
Telefon: +45 40265733

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14