23948sdkhjf

Uvildig Bygherrerådgivning

Tilbydes
Udløber
30. juli 2020

FÅ BYGGEPROJEKTET SIKKERT I MÅL
V2C tilbyder bygherrerådgivning og sparringsforløb inden for alle områder af byggeriets tekniske, udbudsmæssige og procesmæssige discipliner. Vi hjælper bygherrer med at optimerer byggeprocessen fra udvikling af projektet til ibrugtagning af det færdige byggeri.

Vi varetager altid projektets interesser og rådgiver ud fra et helhedsperspektiv.

Vi tilbyder:

Visionsmodning
Risikovurdering
Bygherresparring
Markedsanalyse
Udbudsstrategi
Projektorganisering
Byggeplads og logistik
Rådgivning om digitalt byggeri

 

Et solidt beslutningsgrundlag
Den kompetente bygherre er i V2C-sprog, en organisation, der har mod til at kræve visioner udlevet i byggeprojektet, kan stille spørgsmål ved rådgiveres løsninger og kan træffe beslutninger. Bygherrerådgiverens rolle er at supplere bygherres organisation med erfaring og viden fra byggeriet, som kan spille sammen med bygherrens egne kompetencer.

Målet er altid at skabe det mest fordelagtige projekt for bygherre ved at tilsikre beslutninger og prioriteringer, der har projektets interesse i centrum.

Med V2C som sparringspartner projektet får bygherren et byggefagligt medspil med hands-on erfaring fra alle byggeriets faser. Det sikrer bygherreorganisation modenhed og forståelse for byggeriets specifikke udfordringer. En viden der giver større træfsikkerhed på projektbeslutninger og styrker samarbejdet med rådgivere og entreprenører.

Vi er bygherrens sparringspartner både på tilrettelæggelse af projektstyring og som specialist på de enkelte styringsdiscipliner. Med bygherren for bordenden er projektet sikret en entydig interesse i alle forhold, risici ved faseskift. Desuden minimeres udskiftning af personer og – måske vigtigst – optimeringer tilfalder bygherreorganisationen.

Som bygherrerådgiver kan V2C byde ind med en bred vifte af kompetencer på de organisatoriske og procesmæssige discipliner samt inden for de klassiske bygge- og anlægstekniske fag.
Udbyder
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Danmark

Anna Misztal D' Abadia
Telefon: +45 20605068


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.189