23948sdkhjf

Naturligt og rent vand til alle hjem

Tilbydes
Udløber
30. juni 2021

BIN-X HomeSystem er udviklet til private boliger og beboelsesejendomme, der sikrer naturligt og helt bakteriefrit drikkevand og reducerer kalkudfældning og kalkproblemer– helt uden kemi!

  •  Fjerner alle bakterier
  •  Reducerer kalkudfældning
  • Bevarer naturlige mineraler
  • % Strøm & afløb
  • % Kemikalier

Helt rent vand

Home System fjerner sundhedsskadelige bakterier og legionella, der vokser i vandrør og varmtvandsbeholdere. Ligeledes reduceres kalkudfældningen af i drikkevandet, som har en positiv effekt på eks. kalkaflejringer i vandhaner, vaskemaskiner, kaffemaskiner, på fliser og glasvægge. Derfor kan eks. rengøring af badeværelser bliver nemmere og levetiden på hårde hvidevarer optimeres.

Naturligt, miljøvenligt & driftsøkonomisk

Drikkevandets naturlige smag og mineralindhold bevares, da HomeSystem filtrerer vandet uden brug af kemikalier og skal hverken tilsluttes strøm eller afløb.

Systemerne er Godkendt til Drikkevand (GDV), en dansk krav-certificering for alle typer af vandfiltrering- og blødgøringsanlæg.

Plug n’ play

En autoriseret VVS-installatør kan let montere systemet, ved vandstikket eller under håndvaske. Derefter passer det fuldstændigt sig selv og har levetid fra 4-6 år. Et årligt eftersyn er lovpligtigt ifølge GDV-certificeringen.

BIN-X er en lille dansk virksomhed, med stor ekspertise i at sikre bakteriefrit vand.

Kontakt os for mere information:  45767628  / email@bin-x.com

www.bin-x.com
Udbyder
BIN-X

BIN-X
Møllevej 9, K1
2990 Nivå
Danmark

George Binau
Telefon: +45 45767628


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.206