23948sdkhjf

Et godt arbejdsmiljø i restaurant- og cateringkøkkener kræver en god akustik

Tilbydes
Udløber
26. marts 2023

Byggeriet af Nordeas nye domicil i Ørestad Nord, København er et af Danmarks hidtil største kontorbyggeri på 46.000m2. Bygningen håndterer alt fra trading floor med børsmæglere til almindelige kontorfællesskaber samt kantine og køkken for de ca. 2.000 medarbejdere, der dagligt færdes i domicilet.

Ifølge artiklen 2.000 til frokost er en let dag på kontoret har det nye Nordea domicil faktisk Danmarks største personalerestaurant. Ifølge køkkenchefen kræver dette et topmoderne køkken med alt lige fra computerstyrede ovne til et affaldssystem, der kan måle madspildet. Dette gør dog ikke at der er sparet på pladsen og køkkenpersonalet. For at opnå et godt arbejdsmiljø i storkøkkener med så mange ansatte, kræves der bl.a. en god akustik.

Udover at have leveret 31.000m2 akustiklofter til kontorfællesskabet og kantinen har Ecophon ligeledes leveret over 1.000m2 Hygieine akustiklofter til køkkenet.

Og jo - god akustik og køkkener kan godt forenes!
Mange restauranter og cateringsvirksomheder har en dårlig akustik i deres køkkener uden de tænker over det. Højst sandsynligt ved de slet ikke, at køkkenhygiejne og et rart lydmiljø sagtens kan forenes – at man ikke behøver at finde sig i dårlig akustik.

Relativt nemt kan man reducere lydniveauet fra de hårde, glatte flader, som reflekterer lyden og gør medarbejderne ekstra trætte og stressede – plus at larmen skaber unødige kommunikationsproblemer og konflikter.

Løsning
Ecophon Hygiene™ -familien tilbyder akustiske systemer til lofter og vægge til forskellige køkkenmiljøer, hvor disse produkter og systemer skal kunne modstå eksponering for fedt og rengøring samt fugtige og korrosive miljøer.

Alle Ecophon Hygiene Systemer er selvfølgelig støv- og smudsafvisende, og absorbenterne kan rengøres med de mest almindelige metoder og midler. Pladerne kan endda spules et par gange om året.

Læs mere om løsningerne til storkøkkener her
Udbyder
Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark

Telefon: +45 36770909


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203