23948sdkhjf

GSV til kamp for godt arbejdsmiljø

Tilbydes
Udløber
4. december 2024

Når det kommer til service, sikkerhed, miljø og kvalitet er GSV helt i front.

Vi er stolte over at være markedsleder inden for materielløsninger, der kan eliminere tunge løft på arbejdspladsen. I den forbindelse kan for eksempel nævnes vakuumsug løsninger og løsninger inden for gipspladehåndtering. 

GSV har en klar, grundlæggende holdning til kvalitet, sikkerhed og miljø på arbejdspladsen. Vi vil yde en ekstra indsats og tage ansvar. Vi føler et stort ansvar for at skulle bidrage til en højere effektivitet hos vores kunder og så samtidigt sikre færre arbejdsulykker.

GSV ønsker, at vores kunder skal have det materiel, udstyr og løsninger, som giver den bedste service, færre arbejdsulykker, sikrer høj effektivitet og skåner miljøet.

Høje standarder giver fordele for vores kunder
GSVs store fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø har medvirket til at forbedre arbejdsmiljøet for vores kunder, hvilket giver en større trivsel på byggepladserne og mindre sygdomsfravær. Som kunde hos GSV behøver du ikke bekymre dig over, om dit udstyr opfylder alle krav til sikkerhed og kvalitet.

GSV investerer hvert år stort i de nyeste løsninger, så vi fortsat kan have moderne udlejningsflåde. Vores udstyr består udelukkende af anerkendte kvalitetsmærker, og vi uddanner kontinuerligt vores personale, så de kan håndtere alle spørgsmål vedrørende sikkerhed og miljø.

Hos GSV er vi ikke bange for at gå forrest på dette område. Vi vil gøre vores til at tegne udviklingen inden for branchen og sikre færre arbejdsulykker.

Vores fokus er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet på arbejdspladserne, kombineret med en overordnet indsats for at mindske belastningen af miljøet.

Resultatet er et forbedret arbejdsmiljø, samtidig med at vores kunder er sikret høj driftssikkerhed og
effektivitet, hvilket er noget, som står øverst på GSVs dagsorden.

Læs mere om vores produktområder som kan eliminere tunge løft på arbejdspladsen:

- Vakuumsug / Glasåg

- Systemer til gipspladehåndtering

- Lifte

- Kraner

- Arbejdsplatforme

Læs mere om GSV her
Udbyder
G.S.V. Materieludlejning A/S
Baldersbuen 5
2640 Hedehusene
Danmark

Anne Cecilie Lysbo
Telefon: +45 25225000


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.219