SEO - Går du glip af salg?

Tilbydes
Oprettet
Udløber
20. marts 2018

Det kan godt være, at du har fået en ny eller opfrisket hjemmeside, men det betyder ikke nødvendigvis, at kunderne vælter ind i butikken. Hvis ikke din virksomhed dukker op først i søgeresultaterne, går du sandsynligvis glip af salg. 

Hvad er SEO?
SEO eller søgemaskineoptimering handler om at optimere din hjemmeside, så den bliver synlig i søgemaskinerne. Langt størstedelen af dine potentielle kunder bruger Google eller en anden søgemaskine til at finde oplysninger om et produkt eller ydelse, inden de går ud og køber det.

Det betyder, at når din virksomhed ligger godt placeret i Google, så har du mulighed for at komme i dialog med kunden og dermed nå et skridt længere i købsprocessen.

Vejen til DIN forretning
Hvordan sikrer du, at kunderne finder vej til præcis din forretning og ikke til konkurrenterne? Det gør du, når du arbejder med SEO i form af et godt indhold, de rette søgeord og en teknik, der fungerer.

I kdmarketingsupport har vi primært fokus på on-page SEO, som handler om at skabe værdi både for læserne og for søgemaskinerne - blandt andet med relevante tekster, der giver dine potentielle kunder svar på de spørgsmål, de har, og som gør det nemt for dem at finde det produkt, de søger. Vi arbejder også med at få brugerne af din hjemmeside til at efterlade kontaktinformationer, så du har lettere ved at bearbejde kunden efterfølgende.

Tal kundernes sprog
I kdmarketingsupport har vi gennem tiden erfaret, at mange virksomheder glemmer at tale ‘kundernes sprog’ og i stedet bruger mere tekniske og faglige udtryk, når de beskriver deres produkter. Et klassisk eksempel er, når virksomheder, der for eksempel har fået en ny maskine, bruger en masse krudt på at beskrive maskinens funktioner og ikke, hvad den gør for kunderne. Kunderne søger typisk på den hjælp, de har brug for, og det betyder, at virksomhederne placeres dårligt i søgeresultaterne og går glip af reel omsætning.

I kdmarketingsupport har vi mere end 10 års erfaring med markedsføring af virksomheder i jern- og metalindustrien, og vi formår at omsætte de tekniske beskrivelser til et letforståeligt sprog - kundernes sprog. Vi kan optimere din hjemmeside, så du får bedre placeringer i Google og flere af de ‘rigtige’ besøgende.

Gå ikke glip af salg
Book et uforpligtende møde med os og hør mere om, hvordan din virksomhed får bedre placeringer i søgeresultaterne, så du ikke risikerer at gå glip af salg.

Fang os på 20 78 20 40 eller kd@marketingsupport.dk

Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside www.kdmarketingsupport.dk

 

 

 
Udbyder
kdmarketingsupport
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.18