23948sdkhjf

Softwareudvikling og design

Tilbydes
Udløber
17. november 2020

En samarbejdspartner med viden om den nyeste teknik, som skaber innovative løsninger
Design og udvikling af software er alt for komplekst til at kunne beskrives med nogle få ord, men en ting er sikker: Jo større kompetence man har, desto bedre bliver resultatet. Prevas har stor erfaring med at levere softwaredesign og –løsninger til produktudvikling. Vi forstår fordelen ved at levere struktureret programmering, som er veldokumenteret og omhyggeligt testet.

Vi tilbyder blandt andet vores kunder komplette projektteams, som kan arbejde hos kunden eller sidde hos Prevas. Dit projektteam kan skræddersys, så du får den rette sammensætning af specialister. Derudover har nogle kunder brug for on-site assistance til deres projekt fra softwarekonsulenter. Derfor har vi opbygget vores egen kompetencedatabase, som gør det nemt at finde de rette personer til kundens behov. Vores kompetencedatabase indeholder også værktøjer, som konsulenterne kan anvende til at trække på Prevas' samlede viden.

Vi har ekspertkonsulenter med viden om C#, C++, ADA, VHDL, UML, Linux, Android, agil udvikling og meget mere. Du kan læse mere om vores kompetencer indenfor softwareudvikling på vores hjemmeside.

 

Om Prevas

Som ekstern udviklingspartner, med spidskompetencer indenfor software, elektronik, mekanik og projektledelse, er Prevas og vores konsulenter, specialiserede i at bidrage som den manglende puslebrik for at sikre at der findes den mest optimale løsning for vores kunders produktudviklingsprojekter. Højteknologiske løsninger, udviklet af Prevas, har afsæt i vores mission om at levere kvalitetssikrede produktudviklingsløsninger og vores passion for innovative teknologier, som giver forøget produktivitet og innovativ konkurrencekraft. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg @prevasdenmark
Udbyder
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark

Søren W. Mathiasen
Telefon: +45 33159090


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172