23948sdkhjf

Eftersyn af reoler handler om tillid!

Tilbydes
Udløber
1. januar 2022

Pallereoler skal efterses årligt af en reolsagkyndig inspektør.

Det er lovpligtigt at vedligeholde og efterse sit lagerudstyr, af den simple årsag, at det kan være farligt ikke at udbedre eventuelle skader. Arbejdstilsynet stiller krav om dokumentation for dette eftersyn.

Hvordan kan man nu også være sikker på, at et reoleftersyn ikke ender i unødvendige regninger?


Reolinspektøren skal uvildigt lave en gennemgang af lageret med henblik at spotte skader, der udvikle sig til svaghed i reolerne. Den yderste risiko er et kollaps, noget vi heldigvis sjældent hører om.
Når Hans Schourup ´s reolinspektør gennemgår dit lager, sker det med den rette mængde sund fornuft og kritisk sans. Inspektionen foretages i henhold til anvisningerne i brancheforeningen FLAM der omfatter:
• Gennemgang af lageret med hensyn til generel sikkerhed
• Gennemgang af lageret med hensyn til opmærkning
• Gennemgang af inventar med hensyn til skader på komponenterne

Hvis du vil undgå unødige overraskelser, så kontakt Hans Schourup A/S. Vi udarbejder hurtigt et tilbud på det årlige eftersyn og evt. en flerårig aftale, såfremt det ønskes.

Alle inspektioner afsluttes med en tilstandsrapport og der opsættes mærkater med dato og underskrift for det godkendte lager. Såfremt der er konstateret skader udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud på udbedring af disse.

Se mere om reoleftersyn her
Udbyder
Hans Schourup A/S
Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark

Intern Salg
Telefon: +45 86146244


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172