23948sdkhjf

Micro Clean tilbyder løsninger til forebyggelse af skimmelsvamp

Tilbydes
Udløber
6. januar 2021

Angribes en bygning af skimmelsvamp, kan der forekomme store skader, ligesom der skabes et sundhedsskadeligt indeklima for de mennesker, der opholder sig i lokalerne. Hos Micro Clean tilbyder vi derfor vejledning og løsninger til forebyggelse af skimmelsvamp.

Skimmelsvamp kan opstå som følge af fugtskader. Utætte konstruktioner, kuldebroer eller indbygget byggefugt kan være årsag til fugt i bygninger.

For at undgå skimmelsvamp skal lokaler og konstruktioner holdes tørre - Micro Clean kan tilbyde en række forskellige løsninger til dette og leverer samt monterer flere specialprodukter, der er effektive til forebyggelse af skimmelsvamp.

Vi har effektive løsninger

Nogle af de mest anvendte metoder til forebyggelse af skimmelsvamp er:

Efterisolering: Micro Clean anvender Micro Therm® Indeklimaplader, som er et komplet system af spartel, klæber, puds o.lign. samt plader af 100 procent silikat, der giver gode fugttransporterende egenskaber. Indvendig efterisolering med Micro Therm Indeklimaplader® kan løse evt. problemer med kondens, kuldebroer og skimmelsvamp.

Affugtning: Micro Clean foretager fugtmålinger og kan vejlede om affugtning. Affugtning er tidskrævende og bruger store mængder energi, men det er ofte en nødvendighed, for at slippe permanent af med skimmelsvamp.

Fugtspærring: Med en fugtspærring forhindres fugt, for eksempel fra jorden, i at komme ind i bygningen. Samtidig forkortes den lange udtørringstid, som blandt andet beton ellers kræver.

Hos Micro Clean har vi stor erfaring og ekspertise i bekæmpelse og forebyggelse af skimmelsvamp, og kan garantere en professionel service og løsninger af høj kvalitet.

Kontakt Micro Clean på telefon 45 66 03 99 og få mere information omkring forebyggelse af skimmelsvamp.
Udbyder
SSG A/S - Micro Clean
Knapholm 6
2730 Herlev
Danmark

Jakob Karbo
Telefon: +45 51 57 15 53


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.161