23948sdkhjf

Marsø Plast A/S

MARSØ PLAST A/S er et datterselskab til Marsø, og besidder en bred vifte af kompetencer på blandt andet Plast-bearbejdning – Montage- og PE-svejsning.

Vi beskæftiger os med alle former for bearbejdning af PE & PP rør til forsyningsindustrien, og kan med vore mange års erfaring inden for området tilbyde rådgivning, projektering, produktion, levering og montering af alle slags rør- og brønd løsninger, herunder i særdeleshed de individuelle og specielle af slagsen.

Hos MARSØ PLAST fremstiller vi specialbrønde præcis efter jeres ønsker og behov, hvorefter vi leverer dem færdigstrikkede på installationslokationen.

Dette er uanset om opgaven har relation til Vand, Gas, Spildevand eller for den sags skyld Sprinkleranlæg eller Ventilation.
Har I et projekt der eksempelvis berører Spildevandsregulering, Pumpebrønde, Sektionsbrønde, Målerbrønde, Teknikbrønde, Grisefangerstationer eller andre lignende scenarier, så frembringer vi den efterstræbte løsning.

MARSØ PLAST tilbyder vi enhver form for plastsvejsning.
Stuksvejsning, elektrosvejsning, svejsning med håndholdt ekstruder og muffe-dornsvejsning.

Stuksvejsning er den sikre, pålidelige og fordelagtige svejsemetode til et stort område.
Svejsefladerne på rørene og fittings opvarmes til rørproducentens foreskrevne temperatur, og forbindes ved hjælp af mekanisk tryk, uden yderligere brug af materialer. Dette foranlediger til slut en yderst homogen forbindelse.

Stuksvejsning anvendes i rigtig mange sammenhænge.
Fra styret underboring, pibebursting, sliplining, til nedlæggelse med kabelplov, kædegraver eller for den sags skyld konventionel nedgravning.
Stuksvejsning er en sikker og økonomisk meget gunstig metode, som anvendes af entreprenører over det meste af kloden.

Vores store erfaring indenfor stuksvejsning gør os til den ideelle samarbejdspartner for enhver forsyning og entreprenør, når rørene skal føres sammen.

MARSØ PLAST - Din samarbejdspartner til komplette kundespecifikke specialløsninger.

Fakta om Marsø Plast A/S

Adresse
Marsø Plast A/S
Erritsø Møllebanke 11
7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 75923244

Fax: +45 75928928

CVR nummer: DK32672167

P nummer: 1015773304

Ansatte: 18

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Krogh
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 40407038

Send til en kollega

0.16