23948sdkhjf
Del siden

Lim-Tech ApS

Lim-Tech ApS er leverandør af lim og limpåføringsudstyr til den danske industri. Siden 1990 har vi arbejdet som en kompetent partner, når det gælder sikker påføring og holdbare limninger indenfor den moderne industri, og vort markedsorienterede tætte samarbejde imellem vore kunder og teknikkerer har sikret en konstant udvikling indenfor vore produktområder.

Vi kombinerer vores brede limsegment med et komplet udstyrssegment, fordi den mest optimale løsning på komplekse limningsopgaver effektivt opnås ved at afbalancere de givne muligheder ved lim og teknik samtidigt.

Vi kan tilbyde nye anlæg samt gængse reservedele som slanger, dyser og øvrige dele som passer til maskiner fra Acumeter, Airprint, Caltrans, Conrad, Graco, ITW, LTI/Dynamelt, Meler, Meltex, Melton, Mercer, Moen, Nordson©, Pyles, Robatech, Sierra, Slautterback, Spraymation, Valco og Walcom.

Vort meget omfattende sortiment rækker fra helt små håndpistoler til 12 og 18 mm limstænger, 43 mm limpatroner, 310 mm PU-patroner og videre op til de helt store hotmeltanlæg til krævende applikationer. Det er under konstant udvidelse og kendetegnes ved en fremragende kvalitet kombineret med konkurrencedygtig prissætning, og vort lager i Vejle sikrer en nem og hurtig levering.

Lim-Tech ApS har nu fået mulighed for også at kunne tilbyde et omfattende program af koldlimsudstyr, såvel som påføringsudstyr til andre væsker og produkter, der er pumpbare. Dette udstyr er kompatibelt med flere af de normalt forekommende produkter på markedet, som HHS og Nordson koldlimsudstyr, selvfølgelig med vor kendte leveringshurtighed og konkurencedygtige prissætning.

Lim-Tech ApS
Industrivej 5 G
7120 Vejle Øst
Danmark
CVR nummer: DK13279470
P nummer: 1003658975

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312