23948sdkhjf

WAGO Denmark A/S

WAGO er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer.

WAGO har eksisteret siden 2002, men WAGO's produkter har været kendt på det danske marked i mange år før dette tidspunkt, da firmaet Skaarup forhandlede dem tidligere. WAGO Danmark har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 16 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordinatorer. Alle servicefunktioner, såsom bogholderi, lager/logistik og it, varetages af vores moderselskab i Minden i Tyskland.

WAGO er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 7.200 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, og produktionssteder globalt.

Vores brede produktsortiment strækker sig over rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer, der hver især giver kunderne inden for industriautomation og bygningsinstallation store fordele.

Ud over markedsføring af vores mange produkter i Danmark yder vi også support over for vores kunder og afholder kurser og seminarer. Vi er repræsenteret på alle relevante messer og servicerer vores kunder gennem besøgsaktiviteter. Desuden har vi indgået partnerskabsaftaler med udvalgte firmaer om vores produkter og knowhow (systemhuse og systempartnere). Og så nyder WAGO Danmark selvfølgelig godt af at være del af en global virksomhed: Gennem vores internationale supportafdeling betjener vi vores kunder ved hjælp af global support og ekspertise.

Fakta om WAGO Denmark A/S

Adresse
WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 44357777

CVR nummer: DK36442522

P nummer: 1019920328

Ansatte: 17

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Bovin
Afdeling: WAGO Denmark A/S
Stilling: General Manager
Direkte telefon: +45 44357774

Eva Andersson
Direkte telefon: +45 93203544

Send til en kollega

0.221