23948sdkhjf

DLT, Danish Laser Technology A/S

Laserskæring af metalrør klinger som sød musik i manges ører - nemlig dem, der allerede har oplevet de store omkostningsbesparelser, som laserskæring er ensbetydende med.

Hvad plejer I at gøre? Hold op og tjen penge!
Bearbejdning af metalrør består traditionelt af savning, boring, fræsning og mange arbejdstimer. Med laserskæring eller vandskæring, kan hele bearbejdningen foretages automatisk, præcist og lynhurtigt! Det giver besparelser og øget produktion. Du vil blive forbavset over leveringstiderne.

Det giver også nye produktmuligheder, fordi præcisionsteknikken med 3D-skæring åbner for spændende løsninger, der ikke tidligere har kunnet lade sig gøre eller været rentable. Kontakt DLT for rådgivning til dine ideer!

Underleverandør, rådgiver og producent
DLT er en produktionsvirksomhed baseret på at være specialister i nichen laserskæring af metalrør ydermere tilbyder vi pladelaserskæring, rørlaserskæring, vandskæring, svejsning, afgratning og bukning af emner i plade/rørprofiler. I samarbejde med vores netværk, kan vi også tilbyde bl.a. overfladebehandling mm.

Hos os får du:
- Rådgivning om dine optimeringsmuligheder med laserskæring/vandskæring 
- 3D-tegning af dine produktionsideer
- Produktion af prototyper
- Laserskæring af plade. metalrør og profiler i stål, rustfrit og aluminium

Erfarne folk
DLT består af et højt specialiseret medarbejderteam med stor dedikation til rørskæringsteknologien og lang erfaring med laserskæring og produktionsoptimering på vores to Tubematic laserskærere.

Vi oplever gang på gang, at vi leverer værdiforøgelse til vores kunder, så vores motivationen er høj – og det vil den også være for dit produkt. Så ring allerede i dag for en snak om dine muligheder med laserskæring!

Fakta om DLT, Danish Laser Technology A/S

Adresse
DLT, Danish Laser Technology A/S
Svendborgvej 5
9220 Aalborg Ø
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98777979

Fax: +45 98777978

CVR nummer: DK33395051

P nummer: 1016597070

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Heine Korsholt

Mikael Borup
Stilling: Fabrikschef

Send til en kollega

0.189