23948sdkhjf

SSI SCHÄFER A/S

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også en førende leverandør af modulær software til det interne materialeflow.

SSI SCHÄFERs IT-afdeling med over 1100 ansatte udvikler højeffektiv software. Medarbejdernes stærke kompetencer betyder, at de er i stand til at give kunderne god og grundig rådgivning med hensyn til den bedst mulige kombination af software og udstyr til intern logistik. SSI SCHÄFERs brede udbud af IT-løsninger, som blandt andet omfatter virksomhedens eget WMS, WAMAS®, samt SAP-produkter, sikrer problemfri overvågning af alle lager- og materialeflowprocesser.

SSI SCHÄFER A/S er en del af SSI SCHÄFER-gruppen, som er verdens førende leverandør af modulære lager - og logistikløsninger. Virksomheden har over 10.500 ansatte fordelt på hovedkvarteret i Neunkirchen i Tyskland, mere end ti produktionssteder samt 70 afdelinger verden over. SSI SCHÄFER udvikler og implementerer innovative industritilpassede løsninger til sine kunders individuelle behov på seks kontinenter. Derfor spiller SSI SCHÄFER en central rolle i udformningen af fremtidens interne logistikløsninger.

SSI SCHÄFER er som international virksomhed i stand til at tilbyde avancerede, nøglefærdige one-stop løsninger over hele verden. Virksomhedens omfattende portefølje omfatter udvikling, planlægning, rådgivning samt kundespecifik after sales og vedligeholdelse.

Se alleNyheder

Fakta om SSI SCHÄFER A/S

Adresse
SSI SCHÄFER A/S
Ved Stranden 1
9560 Hadsund

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 32531444

Fax: +45 32531326

CVR nummer: DK30988256

P nummer: 1013741723

Ansatte: 140

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anastasiia Benko

Heidi Holt
Stilling: Sales Manager
Direkte telefon: +45 40756562

Sofya Lund
Afdeling: Hadsund, Danmark
Stilling: Koordinator
Direkte telefon: +7 965 205 88 46

Sofya Lund

Send til en kollega

0.469