23948sdkhjf

Unit-Partner A/S

Unitpartner tilbyder i samarbejde med Hettich markedets bredeste sortiment ind for beslag og komponenter til møbel, køkken, bad, kontor og inventarproduktion.

Hettich er verdens største producent af møbel- og køkkenbeslag med hovedsæde i Tyskland. Produkterne leveres enten direkte fra Tyskland eller via Unitpartners lager. De vigtigste elementer i Unitpartner/Hettichs koncept er sortiment, service og kvalitet:

Sortiment
Unitpartner/Hettich lagerføre omkring 11.000 forskellige varenumre. Hvorvidt du efterspørger udtrækssystemer, hængsler, skuffer, samlebeslag, klapbeslag, skydedørsbeslag, låsesystemer, greb, lys, trådvarer osv. Så vil du altid hos os have flere løsninger at vælge imellem.

Service
Hos os er det vigtigt, at kunne tilbyde vore kunder den allerhøjeste servicegrad. Alle Hettich komponenter kan erhverves med en leveringstid på 3 dage, endvidere er det muligt at bestille præcist det antal komponenter, som man skal bruge. Dette betyder for vore kunder, at de modtager deres bestillinger just-in-time, samt at de undgår større lageromkostninger.

Hvis du ønsker rådgivning, inspiration eller løsningsforslag, har vi en medarbejderstab med stort knowhow til at hjælpe dig. Vi har i vor medarbejderstab ansatte med over 20 års brancheerfaring.

Kvalitet
Hettich er kendte over hele verden for deres højkvalitetsprodukter. Hvis man ser et komponent med Hettich-logo, kan man være sikker på det lever op til diverse sikkerheds- og miljøkrav.

Unitpartner - Sourcing
Udover samarbejdet med Hettich tilbyder Unitpartner en række individuelle produktløsninger fra såvel asiatiske som europæiske leverandører.
Igennem årene har vi fået opbygget et net af faste asiatiske leverandører, som gør, at vi kan levere specialkonstruktioner og komponenter i større antal til særdeles konkurrencedygtige priser og med høj servicegrad.

Fakta om Unit-Partner A/S

Adresse
Unit-Partner A/S
Viengevej 6 A
8240 Risskov
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 89377777

CVR nummer: DK37494054

Certifikater: FSC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Brejnholm
Afdeling: Unitpartner
Stilling: Salgssupporter
Direkte telefon: +45 89 37 77 67

Christina Thaysen Knudsen

Mette Aale Nielsen
Direkte telefon: +45 89 37 77 99

Thomas Thorhauge
Afdeling: Økonomi og administration
Stilling: Økonomichef
Direkte telefon: +45 8937 7764

Send til en kollega

0.194