23948sdkhjf

Sherwin-Williams Denmark A/S

Den bedste samarbejdspartner for den globale træindustri

Sherwin-Williams er global markedsleder indenfor fremstilling, udvikling, distribution og salg af overfladebehandlinger og relaterede produkter til professionelle, industrien og detailkunder.

Sherwin-Williams har kontorer i 45 lande, mere end 60.000 ansatte worldwide, salgsenheder i mere end 70 lande og har rundet en omsætning på 16 mia. dollars.    

Fra vores mange lokale kontorer og mange tekniske centre globalt, har vi den erfaring og viden, som skal til for at hjælpe din virksomhed.

Gennem samarbejde og produktudvikling hjælper vi vore kunder med at vokse. Vore sælgere, teknikere og produktudviklere arbejder tæt sammen med kunderne for at skabe tekniske løsninger, som øger omkostningseffektiviteten og til stadighed forbedrer produktkvaliteten, samtidig med at påvirkningen på miljøet mindskes.

Dette samarbejde kombineret med engagerede medarbejdere resultere i konstant produktudvikling, hvilket er med til at danne grundlaget for Sherwin-Williams Denmark og vore kunders succes.

Vores produktprogram består bl.a. af følgende:

- Vandbaserede produkter
- Vandbaserede UV-hærdende produkter
- UV-hærdende produkter
- Opløsningsbaseret bejdser
- Vandbaserede bejdser
- Farver og lakker til exteriour
- Opløsningsbaserede farver og lakker
- Olie og voksprodukter
- Woodwash

Vores teknikcenter i Herning kan bl.a. tilbyde personlig sparring, avanceret farve-lab, DK´s største viden-database, international erfaring, m.m.

Ingen er nogensinde kommet foran ved at træde i andres fodspor. Sherwin-Williams Denmark er klar til at hjælpe dig, når du har lyst til at "træde ved siden af."

Du kan læse mere om Sherwin-Williams  og hvad vi kan hjælpe lige netop din virksomhed med på vores hjemmeside: www.sherwin-williams. eu


Nyheder

Fakta om Sherwin-Williams Denmark A/S

Adresse
Sherwin-Williams Denmark A/S
Nystedvej 5
7400 Herning

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97216111

Fax: +45 97216211

CVR nummer: DK24502511

P nummer: 1003015469

Ansatte: 30 i DK

Send til en kollega

0.298