23948sdkhjf

Listefabrikken I C A/S

Siden en beskeden start i 1963 har Listefabrikken I.C. i Bindslev udviklet sig til en moderne industri-virksomhed med et produktionsareal på næsten 6.000 m2.

Fremstilling af lister til byggeriet udgør en stor del af den samlede produktion, men også håndværk og møbelindustri er aftagere af lister og trækomponenter til videreforarbejdning.

En tip-top moderne maskinpark sikrer en ensartet og rationel listeproduktion, der gennem leverancer til bl.a. danske typehusproducenter når ud til mange lande i verden.

Listefabrikken I.C. importerer træ fra alle verdensdele i form af planker eller brædder. Fyrtræ af bedste kvalitet fra Sverige og Finland samt mere eksotiske træsorter som mahogni, ask, eg, bøg, teak m.v. benyttes blandt andet i listeproduktionen.

Dygtige medarbejdere med indgående kendskab til betjening bl.a. af de avancerede kehlemaskiner, er rygraden i firmaets produktion af lister.

Flere har deltaget i udviklingen fra den håndværksprægede listefremstilling til nu en af landets største industrivirksomheder af sin art.

Et bredt sortiment og en 1. klasses kvalitet i udsøgte træsorter, gør sammen med en betydelig produktionskapacitet Listefabrikken I.C. til en stabil og konkurrencedygtig leverandør af trælister.

Udover vores standard listesortiment leverer vi også alle former for specielt profilerede lister bl.a. klinkbeklædning i sibirisk lærk. Vi har vores eget sliberi og er derfor i stand til at levere alle former for lister - både i små og store mængder.

Derudover kan vi også tyilbyde overfladebehandling (maling, lak, olie, lud m.v) af listerne, ovntørring af træ samt forarbejdning af eget træ (løn arbejde).

Fakta om Listefabrikken I C A/S

Adresse
Listefabrikken I C A/S
Industrivej 2-4
9881 Bindslev

Region
Danmark
Nordjylland
Hjørring Kommune

Telefon: +45 +45 98 93 82 77

Fax: +45 +45 98 93 88 38

CVR nummer: DK12829574

P nummer: 1000452557

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Svendsen
Stilling: Produktionsansvarlig

Lars Ingemann Christensen
Afdeling: Ledelse
Stilling: Direktør Lars Ingemann Christensen
Direkte telefon: +45 20459266

Send til en kollega

0.204