23948sdkhjf
Del siden

Expandit Mobile ApS

ExpandIT Mobile er danskejet og har siden 1998 udviklet eget standardsoftware, som i dag sælges af mere end 1.200 forhandlere globalt. 

Vi brænder for at hjælpe virksomheder, der arbejder med service, håndværk og installation, med at øge produktiviteten og reducere de administrative omkostninger.  Vi tror på, at vi med en agil og digital tilgang til ordre- og processtyring kan hjælpe med at gøre hverdagen nemmere, øge muligheden for indtjening og styrke kundetilfredsheden. 

ExpandIT Mobilapp giver jeres mobile medarbejdere nem adgang til informationer på farten. Via appen kan de let registrere tid og materialer, samt tilgå opdateret data, gennemgå tjeklister og vedlægge billeddokumentation for udførte opgaver. På den måde strømlines informationsflowet fra den mobile medarbejder til ERP-systemet og likviditeten forbedres med hurtigere fakturering. Den øgede gennemsigtighed og dokumentation kan få positiv indvirkning på både kundetilfredshed og compliance.

Læs mere om vores løsninger

Hos ExpandIT har vi fokus på at levere konkurrencefremmende løsninger til kunderne. Det stiller store krav til vores produkter om både at være i front - funktionelt og teknologisk. Men det stiller også krav til os om at kunne levere innovative kundespecifikke løsninger i en høj kvalitet. 

I Danmark er vi 30 ansatte, og globalt set har vi egne kontorer i Tyskland, Spanien, USA og Canada. 

Expandit Mobile ApS
Mølbakvej 4
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK31948118
P nummer: 1015036814
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.299