23948sdkhjf
Del siden

Acomplir ApS

acomplir er din strategiske partner indenfor præfabrikation i komplekst industrielt byggeri. Vi udnytter digitale maskin- og byggetekniske værktøjer til at skabe en effektiv arbejdsproces. 

Vi er ikke kun bygningseksperter og dygtige IT-folk; vi er arkitekter af fremtiden inden for byggeri. 

Med acomplir får du ikke bare en leverandør, men en strategisk partner, der tager dig ind i en ny æra af bæredygtigt og effektivt byggeri med fokus på minimering af fejl.

Vi bygger bogstaveligt talt bygningen to gange: først virtuelt for at sikre præcis samling og kompatibilitet, og derefter producerer vi detaljerede byggetegninger og instruktioner. Dette giver håndværkere og bygningsarbejdere mulighed for at udføre deres arbejde effektivt og med høj kvalitet. Vi udarbejder også beslutningsgrundlag for præfabrikation, hvilket optimerer processen og reducerer fejl. Et korrekt tegningsgrundlag og angivelse af præcise mængder på råvarer og komponenter reducerer spild og muliggør korrekte beregninger der skaber grundlaget for et bæredygtigt byggeprojekt. Vores tværfaglige rådgivning og koordinering på byggepladsen sikrer sammenhæng og effektivitet.

Læs mere om vores ydelser 

Acomplir ApS
Spinderigade 18H st.
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK44414074
P nummer: 1029812620
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.265