23948sdkhjf
Del siden

Prowelding A/S

Prowelding er et innovativt smedefirma, beliggende i Herning, med stor erfaring i alsidig produktfremstilling samt underleverandørarbejde i stål, rustfast stål og aluminium.

Vi har igennem de seneste år har oplevet imponerede vækst, vi har investeret i innovative løsninger og den kontinuerlige innovation har resulteret i forbedret produktivitet, hurtigere leveringstider og højere kvalitetsstandarder.

Prowelding er din pålidelige underleverandør med afsæt i ansvarlig produktion af stål og metaller. Vi er EN 1090 og EN 3834 certificeret, og en del af DI´s Klimaklar Produktionsvirksomheder.

Prowelding har eksisteret siden 2002 og vi har mere end 25 års erfaring og knowhow indenfor produktfremstilling, underleverance, samt montageopgaver indenfor vand/spildevand, industri, transport, energi, mv.

Vi tilbyder konstruktioner og produktfremstilling i stål, rustfast stål, og aluminium.

Med vores etablerede CO2 regnskab 2023, arbejder vi målrettet med miljødata og fokuspunkter i forsyningskæden. Vi foretrækker samarbejde med partnere og leverandører med bæredygtige værdier, da vi er vores ansvar bevidst.

Kompetencer: robotsvejsning, robotteknologi, laserskæring, underleverandør, EN1090, 

  • Svejsning i aluminium og TIG-svejsning
  • Rustfrit stål og rørsvejsning
  • Fremstilling i messing, kobber og aluminium
Prowelding A/S
Sandagervej 28
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK32356087
P nummer: 1018596802
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282