23948sdkhjf
Del siden

Entreprenør Søren Kristiansen A/S

Entreprenør Søren Kristiansen A/S udfører kvalitetsarbejde inden for jord, belægning og forsyninger. Uanset om der er tale om en klassisk byggemodning eller en speciel miljøopgave, tilgår vi projektet med respekt for alle involverede og altid med øje for mulige innovative tilgange til ellers klassiske arbejdsopgaver.

Jordarbejde
Jordarbejdet er en fundamental kompetence, uanset om der er tale om forsynings-, belægnings- eller betonarbejde. Alle vores medarbejdere er erfarne jordfolk, der håndterer både simple og mere komplekse specialopgaver inden for jord, miljøsanering og anlæg.

Belægning
Vi etablerer, udvider og opgraderer veje, cykel- og gangstier efter gode klassiske traditioner. Derudover håndterer vi også gårdsaneringer, så som legepladser, belysning, trappeopgange, beplantning, kloakering og naturligvis jordhåndtering.

Forsyning
Vi lægger ledninger til borgernes forsyning i dimensioner fra Ø80 til Ø2000. Blandt vores udvalgte referencer vil I finde en række specialopgaver bl.a. inden for forsyning og miljø, men vi udfører også mindre anlægsopgaver.

Entreprenør Søren Kristiansen A/S er et datterselskab af Holbøll A/S.

Læs mere om Holbøll A/S på holboell.dk (opret link til holboell.dk

Entreprenør Søren Kristiansen A/S
Rørvangsvej 41
4300 Holbæk
Danmark
CVR nummer: DK26130654
P nummer: 1008568517
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.359