23948sdkhjf

Grundfos DK A/S

Grundfos er blandt verdens førende spillere inden for vandteknologi. Vi er pionerer inden for løsninger, der bidrager til at løse verdens vand- og klimaudfordringer og forbedrer livskvaliteten for mennesker. Bæredygtighed er en del af alt, hvad vi gør. Igennem 75 år har vi arbejdet utrætteligt med at forbedre vand og energieffektiviteten. I dag er vores mission stærkere end nogensinde før, og vores løsninger bidrager til at skabe en mere bæredygtig, effektiv og smartere føde- og drikkevareproduktion.

Grundfos' intelligente og energi-effektive pumpeløsninger anvendes bredt til varme, køling, vandforsyning, rensningsanlæg og spildevandsafledning i industrier, større erhvervsbygninger, kommunal vandforsyning og spildevand samt i private boliger. 

Grundfos DK A/S er Grundfos-koncernens salgsselskab med ansvar for salg, service og markedsføring af pumpeløsninger til det danske marked. 

Professionel rådgivning omkring valg af rette produkter og en effektiv after-sales serviceorganisation er en væsentlig del af virksomhedens samlede ydelse til kunderne.

 Er du interesseret i at få mere at vide?

Udfyld kontaktformularen for at tale med vores føde- og drikkevareeksperter
Føde- og drikkevarer | Grundfos

 

Leverandør-kompetencer

Fakta om Grundfos DK A/S

Adresse
Grundfos DK A/S
Martin Bachs Vej 3
8850 Bjerringbro

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 87505050

CVR nummer: DK19342735

P nummer: 1003776918

Ansatte: 120

Kontaktpersoner

Bettina Brynaa Nielsen
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.189