23948sdkhjf
Del siden

Villa Fliser

Villa Fliser er specialist i fremstilling af slidstærke, håndlavede designfliser til hospitality og retail samt til boligen.

Villa Fliser individualiserer, designer og fremstiller fliseløsninger til større og mindre erhvervsprojekter, hvor der er høje krav til design, funktion og holdbarhed. Derudover benyttes de smukke, håndlavede fliser efter historiske fremstillingsteknikker i boligen, i alt fra køkken og badeværelse til gang- og opholdsarealer. Villa Fliser er producent, men indgår gerne i udviklings- og designfasen til et bygge- og arkitekturprojekt, så løsningen til gulve og vægge kan skræddersys til projektet.

Villa Fliser udvikler, designer og fremstiller cement fliser i tolagsteknik med slidflade i marmor, i mange udførsler tilpasset anvendelsesformålet – til både inde og ude. Villa Fliser er dedikeret videreudvikling af de gamle håndværksteknikker til nye flisetyper og udvikler nyt design. Villa Fliser har derfor også udviklet en slidstærk udendørs cement flise med de samme designmuligheder som ved indendørs cement flisen i tolagsteknik. Dermed er der mulighed for at fuldende et byggeprojekt arkitektonisk og få udendørs arealer til at spille sammen med interiør delen.

Villa Fliser leverer primært til bygge- og indretningsprojekter, hvor høj slidstyrke, stabilitet og lang levetid skal gå hånd i hånd med et flot design.

Indenfor cement fliser i tolagsteknik fremstiller Villa Fliser et større standardprogram:

  • 30 flisefarver
  • 6 fliseformer
  • 15 størrelser
  • 13 mønstre
  • specialfliser til kanter
  • specialfliser til indre og ydre hjørner samt hulkehl
  • specialfliser til kanter og afslutninger
  • specialfliser til skridsikkerhed
  • udendørs fliser med samme designmæssige muligheder som indendørs fliserne

Alle farver, former, størrelser, mønstre mv er individuelt kombinerbare, så standardprogrammet indeholder mange tusinde, forskellige fliser. Fliserne fremstilles derfor også custommade til hvert projekt. Derudover udvikler og fremstiller Villa Fliser også, ved behov, særlige farver, mønstrer eller et særligt design tilpasset et koncept – f.eks. ved behov i ældreplejen eller i sundhedssektoren.

Cement fliser i tolagsteknik består af et slidlag i granuleret marmor tilsat farvepigmenter og en bagside i cement. Flisen har en holdbarhed på ca. 150 år og er en af de mest slidstærke indendørs fliser til områder med høj aktivitet. Flisen kan ved renovering topslibes, hvorved overfladen fremstår som ny.

Som noget nyt fører Villa Fliser også en større kollektion af den historiske, håndlavede flisetype zellige, glaserede terracotta fliser i smukke farver samt væg- og gulvtegl. Zellige flisen anvendes ofte til vægge eller som beklædning af skranker, barer mv - som signatur indenfor hospitality eller retail. Gulvtegl finder for største delen anvendelse i historiske bygninger eller hvor naturlige materialer er en del af konceptet i boligen.

Villa Fliser
Fremstilling - Udvikling - Design
Sundbrovej 57
5700 Svendborg
Danmark
CVR nummer: DK26035139
8
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.125