23948sdkhjf
Del siden

Milford A/S

I over et årti har Milford været dedikeret til at forbedre bymiljøet med exceptionelle løsninger for en bæredygtig fremtid. Vores engagement i denne mission har placeret os i spidsen for vores hjemmebane i Skandinavien. Sammen med partnere fra hele kloden er Milford utrættelig i at opsøge den nyeste forskning og praksis og derefter give vores kunder de produkter, løsninger og uddannelse, de har brug for for at kopiere disse.

Milford hjælper arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og anlægsgartnere med at skabe bedre, grønnere miljøer og trivsel i byzonerne i hele Skandinavien. 

Vi faciliterer drømmen og tilbyder innovative produkter og services, der muliggør grøn vækst under selv de sværeste betingelser.

Vores produktsortiment omfatter bl.a.

  • Systemer til plantning af bytræer
  • Kantafgrænsning
  • Sokkelrender
  • Regnvandshåndtering
  • Græsarmering
  • Vægbeplantning

Læs mere om vores produkter

Vi faciliterer drømmen om byer, bygget og designet med grønne løsninger, der løser fremtidens udfordringer. Sammen med arkitekter, ingeniører, bygherrer og landskabsarkitekter hjælper vi med at skabe bedre og grønnere byområder, som giver følelsen af sikkerhed og trivsel. Med vores viden om og erfaring med kvalitetssystemer til træplantning, kantafgrænsning og meget mere, håber vi at bidrage til at skabe levende byer, hvor alle føler sig glade, sunde og sikre.

Med base i Danmark betjener Milford lokale myndigheder, landskabsarkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører i hele Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Milford A/S
Walgerholm 13-15
3500 Værløse
Danmark
CVR nummer: DK25617231
P nummer: 1018980521
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.203