23948sdkhjf

Breinholm Gruppen ApS

Breinholm Gruppen er Danmarks stærkeste grossist indenfor salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsudstyr. Vi har et meget omfattende sortiment og kan levere alt det en isolatør skal bruge, for at kunne isolere projekter i alle størrelser.

Vi leverer de granulater, der er egnet til isolering ved indblæsning, herunder papirisolering, glasuldsisolering, mineraluldsisolering, EPS-kugler og meget mere. Læs mere om materialerne.

Vores kunder er tømrer-virksomheder, som isolerer en enkelt bolig en gang imellem og bare har brug for en mindre maskine. Men det er også større isoleringsvirksomheder med 5 eller flere ansatte, der udelukkende arbejder med isolering og har brug for effektive isoleringsmaskiner, men en stor ydelse. Vi har maskiner i alle størrelser og vi har tilbehør til alle maskinerne, slanger, dyser, koblinger og alt hvad du ellers kan have brug for. 

Breinholm Gruppen forhandler alt udstyr til isolering af bygninger ved indblæsning, herunder isoleringsmaskiner, indblæsningsslanger, vakuumsugere og meget andet tilbehør. ​Cellfloc og X-floc leverer de bedste isoleringmaskiner til indblæsning af granulater og det er derfor dem, Breinholm Gruppen har valgt at samarbejde med ift. levering af isoleringsmaskiner til det danske marked.

Nyheder

Nyeste maskiner

Nyeste produkter

Nyeste kompetencer

Fakta om Breinholm Gruppen ApS

Adresse
Breinholm Gruppen ApS
Brylle Industrivej 4
5690 Tommerup

Region
Danmark
Syddanmark
Assens Kommune

Telefon: +45 44 224 224

CVR nummer: DK34219443

P nummer: 1017444650

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katja Petersen
Direkte telefon: +45 31339685

Send til en kollega

0.282