23948sdkhjf

Karlsson arkitekter aps

Karlsson arkitekter har siden sin start i 2007 via en række konkurrenceprojekter og realiserede byggerier markeret sig som en ambitiøs, innovativ og serviceorienteret arkitektrådgiver.

På vores tegnestue er det vores ambition at medvirke til at skabe stadig mere velfungerende og oplevelsesrig arkitektur gennem en indlevet og visionær rådgivning i den enkelte opgave og således at den enkelte klient oplever et præcist og målrettet samarbejde og et værdiskabende resultat – altid bedre end forventet!

Vi arbejder bredt med rådgivnings- og planlægningsopgaver indenfor både kulturarven og fremtidens byggeri med fokus på at udvikle bæredygtige koncepter som udgangspunkt for design og projektudvikling gennem analyse af program, sted og klient.

Vores kunder omfatter en række offentlige bygherrer og erhvervsklienter bla.  – KEA, Realdania, Sykehusbygg (NO), ECCO, Region Sjælland, Grønlands Selvstyre, Region Hovedstaden, Københavns Kommune, Region Syddanmark, Trafikstyrelsen, FLEYE, Rødovre Kommune, Forsvaret, Rigsadvokaten, Bygningsstyrelsen, Guldborgsund Kommune, Bygningsstyrelsen – samt en række boligforeninger og private klienter.

Få et indblik i vores projekter på vores hjemmeside.

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

Projekter

Fakta om Karlsson arkitekter aps

Adresse
Karlsson arkitekter aps
Wilders Plads 8E
1403 København K

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 32 15 22 15

CVR nummer: DK33362277

P nummer: 1016497424

Ansatte: 9

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christian Karlson
Stilling: Partner

Hedvig Molnár Karlsson
Stilling: Partner, Arkitekt MAA, MDB
Direkte telefon: +45 31316619

Send til en kollega

0.261